lördag, juni 16

ajajaj...

Ojojoj, huhhu.. osv.

Saken e den att vi gräver ur källaren. Och nej det blir ingen swimmingpool egentligen. Det ska bara bli ett ordentligt golv. Ett golv. Huhhu. Vi slipper inte in med ngn grävmaskin så det är att skyffla på så mycket man orkar. Efter x antal timmar blir man trött. Två skottkärror har gett upp och mina armar, ben, rygg, mage och allt annat håller på att falla ihop. Men all extra jord börjar småningom vara ute! Wihii! Så då är det bara att kärra in krossgrus i stället. Huhh.

Dagens arbete har blivit avbrutet av lillasysterns kalas. Tårta behövdes verkligen. Arbetet för i dag avslutas med att some girls borde dyka upp snart. Härligt med pauser o avslutning!

Dessutom hotade vår granne med att ta hit hästar på åkern strax intill oss. Visst är hästar stora o fina djur, men är man allergisk så är det värre. Vi får se hur det blir med det.

En vecka till på jobbet så då blir det åtminstone 2 veckor semester, kanske 3. Vissa har ledigt 5 (!) veckor i rad från kontoret. Det kallar jag en ordentlig semester. Men lärare har väl hela 2 månader. Det skulle minsann vara lyxigt.

Nästa helg e de midsommar! Nice.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar